Typing Multiple choice Questions & Answers

Posted On:June 1, 2019, Posted By: Latest Interview Questions, Views: 225, Rating :

Best Typing Objective type Questions and Answers

Dear Readers, Welcome to Typing Objective Questions and Answers have been designed specially to get you acquainted with the nature of questions you may encounter during your Job interview for the subject of Typing Multiple choice Questions. These Objective type Typing are very important for campus placement test and job interviews. As per my experience good interviewers hardly plan to ask any particular question during your Job interview and these model questions are asked in the online technical test and interview of many IT & Non IT Industry. 

1) The K-finger is also known as; | Typing Mcqs

  A. Right Index

  B. Right Middle 

  C. Right Ring

  D. Right Pinky

Ans: B

 Objective Type Questions On Typing

2) Which finger is used to strike the P? | Typing Mcqs

  A. J-finger

  B. K-finger

  C. L-finger

  D. ;-finger 

Ans: D

 

3) Which finger is used to strike the comma? | Typing Mcqs

  A. Right Index

  B. Right Middle 

  C. Right Ring

  D. Right Pinky

Ans: B

 

4) What is the character between the t and s in "It's"? | Typing Mcqs

  A. slash

  B. question mark

  C. apostrophe 

  D. comma

Ans: C

 

5) Which finger is used to strike the apostrophe? | Typing Mcqs

  A. Right Index

  B. Right Middle

  C. Right Ring

  D. Right Pinky 

Ans: D

 

6) Which finger is used to strike the I? | Typing Mcqs

  A. J -finger

  B. K-finger 

  C. L-finger

  D. Right Pinky

Ans: B

 

7) Which finger is used to strike the apostrophe? | Typing Mcqs

  A. J-finger

  B. K-finger

  C. L-finger

  D. Right pinky 

Ans: D

 

8) The K-finger is also your; | Typing Mcqs

  A. Right index

  B. Right middle 

  C. Right Ring

  D. Right Pinky

Ans: B

 

9) The ;-finger is also known as; | Typing Mcqs

  A. Right Index

  B. Right Middle

  C. Right Ring

  D. Right Pinky 

Ans: D

 

10) Which finger is used to strike the slash? | Typing Mcqs

  A. Right middle

  B. J-Finger

  C. Right Pinky 

  D. K-finger

Ans: C