WebLogic Multiple choice Questions & Answers

Posted On:June 1, 2019, Posted By: Latest Interview Questions, Views: 260, Rating :

Best WebLogic Objective type Questions and Answers

Dear Readers, Welcome to WebLogic Objective Questions and Answers have been designed specially to get you acquainted with the nature of questions you may encounter during your Job interview for the subject of WebLogic Multiple choice Questions. These Objective type WebLogic are very important for campus placement test and job interviews. As per my experience good interviewers hardly plan to ask any particular question during your Job interview and these model questions are asked in the online technical test and interview of many IT & Non IT Industry.

1. What is the WebLogic workshop used for? | Weblogic Mcqs

A. Design web services

B. Create and edit deployment descriptors

C. Deployment of applications

D. Both 2 and 3

Ans: A

Objective Type Questions On WebLogic

2. WebLogic provides various options for deploying applications. | Weblogic Mcqs

A. True

B. False

Ans: A

 

3. It is not necessary to have access to a WebLogic Server distribution to compile your programs. | Weblogic Mcqs

A. True

B. False

Ans: B

 

4. Which web application modules can run on a weblogic server? | Weblogic Mcqs

A. HTML Pages

B. Servlets

C. JSP’s

D. All of the above

Ans: D

 

5. Which of the following tools can be used for developing WebLogic Server applications? | Weblogic Mcqs

A. IDE

B. Third party software

C. Both 1 and 2

D. Neither 1 or 2

Ans: C

 

6. Which file contains the configuration information about the entire WebLogic Server domain? | Weblogic Mcqs

A. Config.html

B. Config.JAR

C. Config.xml

D. Config.txt

Ans: C

 

7. Does WebLogi c support multithreading applications? | Weblogic Mcqs

A. yes

B. No

Ans: A

 

8. Which of the following are WebLogic Server deployment tools ? | Weblogic Mcqs

A. weblogic.Deployer

B. wldeploy

C. Administration Console

D. All of the above

Ans: D

 

9. Which EJB modules can run on a weblogic server? | Weblogic Mcqs

A. entity beans

B. Resource beans

C. Adapter beans

D. All of the above

Ans: A

 

10. How does weblogic provide performance and scalability of applications in production? | Weblogic Mcqs

A. Caching

B. Control data flow

C. Both 1 and 2

D. Security for data

Ans: C

 

11. How many types of containers does the weblogic server have? | Weblogic Mcqs

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Ans: B

 

12. WebLogic is ___________ application server. | Weblogic Mcqs

A. Oracle

B. IBM

C. Intel

D. Microsoft

Ans: A

 

13. Can the WebLogic builder be used to deploy WebLogic Server applications to single servers? | Weblogic Mcqs

A. Yes

B. No

Ans: A

 

14. What platform is weblogic based on? | Weblogic Mcqs

A. J2ME

B. J2EE

C. J2SE

D. None of the above

Ans: B

 

15. How many types of containers does the weblogic server have? | Weblogic Mcqs

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Ans: B