Tibco Multiple choice Questions & Answers

Posted On:June 1, 2019, Posted By: Latest Interview Questions, Views: 139, Rating :

Best Tibco Objective type Questions and Answers

Dear Readers, Welcome to Tibco Objective Questions and Answers have been designed specially to get you acquainted with the nature of questions you may encounter during your Job interview for the subject of Tibco Multiple choice Questions. These Objective type Tibco are very important for campus placement test and job interviews. As per my experience good interviewers hardly plan to ask any particular question during your Job interview and these model questions are asked in the online technical test and interview of many IT & Non IT Industry. 

1. You wish to add a third-party database driver to TIBCO Runtime Agent (TRA). Which command should you use? | Tibco Mcqs

A. AppManage

B. traDBConfig

C. traUpgradeManager

D. builder

Ans: D

Objective Type Questions On Tibco

2. Which web server implementation is used by default in Active Matrix Business Works? | Tibco Mcqs

A. Jetty

B. Tomcat

C. JBoss

D. Glassfish 

Ans: B

 

3. which two statements are true about scripts? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. A script can be associated with a multi-instance task.

B. Business analysis capability is required to enter JavaScript to a Script task

C. It is possible to highlight all tasks that contain scripts in a process.

D. A script can be executed on a Start Timer Event.

Answer: B,D

 

4.  which two statements are true about TIBCO Business Studio Asset Central? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. It only allows for multiple versions of projects to be retained in the local workspace.

B. It allows for multiple versions of projects to be shared between multiple users via a source control Server

C. It requires that process designers are permanently connected to the source control server.

D. It allows for a project to be checked out of the source control server and modified offline.

Answer: B

 

5. which two statements are true about scripts? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. A script can be associated with a multi-instance task.

B. Business analysis capability is required to enter JavaScript to a Script task

C. It is possible to highlight all tasks that contain scripts in a process.

D. A script can be executed on a Start Timer Event.

Ans: B,D

 

6.  which two statements are true about TIBCO Business Studio Asset Central? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. It only allows for multiple versions of projects to be retained in the local workspace.

B. It allows for multiple versions of projects to be shared between multiple users via a source control Server

C. It requires that process designers are permanently connected to the source control server.

D. It allows for a project to be checked out of the source control server and modified offline.

Ans: B,D

 

7. What must be done to manage a TIBCO Administration Domain which spans multiple Subnets? | Tibco Mcqs

 A. TIBCO Administration Domains are restricted to single subnets. 

 B. Domain infrastructure handles this by design. No additional tasks are required. 

 C. A TIBCO Rendezvous routing daemon (rvrd) must be configured on each subnet. 

 D. JMS servers must be configured to forward messages to neighboring JMS servers

Ans: C

 

8.What happens when the process is run? | Tibco Mcqs

A. When any three of the Approval tasks has completed, one copy of the Review task will be sent out. The Remaining Approval task will be processed then ignored.

B. When any three of the Approval tasks has completed, one copy of the Review task will be sent out. The Remaining Approval task will be cancelled immediately.

C. When each of the first three Approval tasks completes, one copy of the Review task will be sent out, Resulting in three Review tasks. The remaining Approval task will be processed then ignored.

D. When each of the first three Approval tasks completes, one copy of the Review task will be sent out, Resulting in three Review tasks. The remaining Approval task will be cancelled immediately.

Ans: A

 

9.  which requirement must be met by User tasks that are chained together? | Tibco Mcqs

A. They must be offered to different participants.

B. They must have Offer to All as their distribution strategy.

C. They must have Offer to One as their distribution strategy.

D. They must be allocated to different participants.

Ans: B

 

10.  which two functions are available to the user when using a Supervisor Work View? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. Allocate selected work items to self

B. pend selected work items

C. Cancel selected work items

D. Allocate selected work items to offer set

E. Open selected work items

Ans:C,D

 

11.  which statement is true when the User task's specified distribution method is Offer to All? | Tibco Mcqs

A. The work item is available to all users who are members of the specified organizational entity.

B. The work item is distributed to, and completed by all members of the specified organizational entity.

C. Work items are distributed to members of the specified organizational entity in strict rotational order.

D. Work items are distributed to members of the specified organizational entity in random order.

Ans: A

 

12.  when importing processes, what are two supported import formats in TIBCO Business Studio? (Choose Two.) | Tibco Mcqs

A. BST

B. Archive

C. XFR

D. MAA

Ans: A,C

 

13.  Which two options are available when adding a binding to a form parameter in TIBCO Business Studio? | Tibco Mcqs

A. Is Updated By

B. Synchronizes With

C. Externally Updated

D. Scripted

Ans: A,B

 

14.  which type of file is used to deploy processes to the Active Matrix BPM server node? | Tibco Mcqs

A. DAA

B. EAR

C. JAR

D. MAA

Ans: C

 

15. which object management type should be used when cacheLoadconceptById () has been defined Explicitly to load objects? | Tibco Mcqs

A. In-memory

B. Cache only

C. Cache + Memory

D. Berkeley DB

Ans: B

 

16.  which two statements are true about Organization Models? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. They can be configured against multiple LDAPs.

B. They cannot be deployed independently of BPM applications.

C. They are optional if the BPM application is fully automated.

D. They can be shared by multiple BPM applications.

Ans: B,C

 

17. Which two statements are true about a new installation of TIBCO Business Events? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. An existing Eclipse installation can be used.

B. An existing Eclipse installation cannot be used.

C. TIBCO Business Events can be installed for use with TIBCO Business Studio business modeling Software.

D. TIBCO Business Events cannot be installed for use with TIBCO Business Studio business modeling  Software.

Ans: A,C

 

18. Which Workflow Control Pattern should be used to achieve this functionality? | Tibco Mcqs

A. Structured Discriminator

B. Cancelling Discriminator

C. Structured Synchronizing Merge

D. Multi-Merge

Ans: A

 

19.  what are two uses of form bindings? (Choose two.) | Tibco Mcqs

A. To update a control property, based on a control value

B. To associate a rule with a private or shared action

C. To associate a control value with a form parameter

D. To update a rule, based on a form event

E. To allow an action to be shared with multiple rules

Ans: A,C

 

20.  which two types of Work Distribution Models are supported by Active Matrix 3PW (Choose two) | Tibco Mcqs

A. Pulled Distribution

B. Pushed Distribution

C. Allocated Distribution

D. Random Distribution

Ans: A,B

 

21.  which two statements are true when you suspend a process instance? (Choose two.)

A. All work items are suspended, except in a Supervisor Work View.

B. If a work item is open when the process instance is suspended, the work item can still be submitted.

C. All work items remain in an allocated state until the process instance is resumed.

D. All suspended work items become hidden in the work item list.

Ans: A,D

  

22. Which statistical data available on the HTTP interface can indicate potential problems as per Rendezvous documentation?

a. "missed" in Inbound Packets Totals is greater than 0

b. "lost MC" in Inbound Packets Totals is greater than 0

c. "lost PTP" in Inbound Packets Totals is greater than 0

d. "retrains" in Outbound Packet Totals is greater than 2% of total "pkts"

e. "retrains" in Outbound Packet Totals is between 0.5% and 1.5% of total "pkts"

Ans: D

 

23. Which two statements are correct about publishing messages on wildcard subjects? (Choose two.)

a. It is allowed, provided the daemon is running in managed mode.

b. Publishing to wildcard subjects is illegal for certified delivery transports.

c. It is never allowed and the Rendezvous daemon (RVD) will throw an error.

d. It is allowed, but is not a recommended practice because it can cause unexpected behavior.

Ans: B,D

 

24.  which two functions does the studio-tools.exe utility provide? (Choose two)

A. Imports version 2.x projects

B. Imports version 3.x projects

C. Analyzes decision tables

D. Validates decision tables

E. Exports decision tables to Microsoft Excel

F. Imports decision tables from Microsoft Excel

Ans: A,E

 

25 . Concept A contains Concept B. Concept A is using Cache Only mode of object management. Which object management mode is recommended for Concept B to use?

A. Memory Only

B. Memory Only or Cache + Memory or Cache Only

C. Memory Only or Cache Only

D. Cache + Memory or Cache Only

Ans: D

 

26.  which three statements about a CDD are true? (Choose three.)

A. A CDD can be associated with only one Object Management type at any given time.

B. Deployment requires both a CDD and the project.

C. Deployment requires both CDD and EAR files.

D. A project can have a one-to-many relationship with a CDD.

E. A CDD needs to be rebuilt when a new rule is added to the project.

Ans: A,C,D

 

27  which two JMS message types are supported by TextMessageSerializer? (Choose two.)

A. Map Message

B. Bytes Message

C. Stream Message

D. Text Message

Ans: A,D

 

 

28.   Which file must be configured with system-level settings before the TIBCO Business Events engine Starts?

A. TRA

B. CDD

C. Site Topology

D. be-engine.xml

Ans: A

 

29  how do you override the default event for a JMS destination?

A. Map incoming messages directly to an event in TIBCO Business Events

B. Map incoming messages only through the_ns_field in the message

C. Map incoming messages only through the_nm_fieldinthemessage

D. Map incoming messages through two fields (_ns_,_nm_) in the message

Ans: D

 

30  Which three TIBCO Business Events objects can be stored in cache servers? (Choose three.)

A. Scorecards

B. Global Variables

C. Rule Functions

D. Concepts

E. Events

F. Rules

Ans: D,E

 

TIBCO Interview Questions & Answers
Tibco Multiple choice Questions & Answers